Toimitus- ja palautusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia toimitetaan Suomeen. Toimitukset Suomen ulkopuolelle on sovittava erikseen sähköpostitse tai puhelimitse. Tilauksen saatuamme lähetämme tilausvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilatut tuotteet toimitetaan, kun maksu on maksettu. Hinnat ilmoitettu euroissa. Kaikki sivuilla mainitut hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Toimitusaika

Tuotteilla on noin 4-10 arkipäivän toimitusaika, ellei tuotteen yhteydessä toisin mainita tai asiakkaalle erikseen ilmoiteta toimituksen aikataulusta. Käyttämättömän tuotteen voi palauttaa neljäntoista (14) päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien.

Peruutus

Kuluttajalla on myös oikeus perua tilaus neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Peruutus tulee tehdä tilausvahvistuksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Asiakas voi palauttaa tuotteet asiakaspalautuksena ilman kuluja postitse. Palautettavan tuotteen tai tuotteiden ja tuotepakkauksien on oltava samassa kunnossa kuin alunperin vastaanotettaessa.

Mikäli alkuperäiset tuotepakkaukset puuttuvat, ovat rikki (mahdolliset kuljetusvauriot poissulkien) tai tuote näyttää käytetyltä, tuotteet palautetaan tilaajalle ja ostaja vastaa siinä tapauksessa palautuskustannuksista eikä tilauksesta maksettua hintaa palauteta.

Palautuksista on sovittava erikseen Alppilan Kengän kanssa ja huomautukset tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen saapumisesta. Asiakkaan tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista. Maksun palauttamista varten ilmoita tietosi miten maksu maksettu. Maksu palautetaan, kun palautettavat tuotteet ovat saapuneet meille ja ovat sopimuksen mukaisessa kunnossa.

Vastuu erityistilanteissa

Myyjä on vapaa kaikesta vastuusta, jos ei voi täyttää toimitusvelvollisuuttaan itsestään riippumattomista syistä. Tilaukset peruuntuvat tällöin automaattisesti ja mahdollisesti etukäteen maksetut tilaukset hyvitetään tilaajalle. Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.