Palautusehdot

Voit peruuttaa tilauksesi 5 päivän kuluessa tilauksestasi ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@alppilankenka.fi. Kerro tilausnumerosi ja tuotteesi. Olemme sinuun yhteydessä.

Jos muutit mieltäsi tuotteen saatuasi, voit palauttaa käyttämättömän tuotteen myymälään tai lähettää veloituksetta meille takaisin. Käyttämätön tuote tarkoittaa sitä, että tuotetta ei olla käytetty muuta kuin sovituksessa, ne ovat puhtaat ja ovat edelleen myyntikunnossa. Tarkistamme kaikki palautukseen tulleet tuotteet.

Mikäli tuote ei ole enää alkuperäisessä, uuden veroisessa kunnossa, emme ota vastaan palautusta ja asiakas on velvollinen maksamaan tilaamansa tuotteen.

Mikäli tuotteessa on jokin vika, tulee tästä ottaa yhteyttä osoitteeseen info@alppilankenka.fi. Mikäli tuotteessa on jokin vika normaalikäytöstä huolimatta, käsittelemme tuotteen reklamaationa.

Palautuspaketti on lähetettävä 14 vrk kuluessa siitä, kun paketti on noudettu Matkahuollon toimipisteestä.

Palautusta varten paketin sisällä tulee olla tilauksen tehneen asiakkaan nimi, tilausnumero ja mitä haluaa palauttaa.

Asiakaspalautuskoodi on 9552237. Palautusnumerolla on mahdollista lähettää asiakaspalautuslähetys mistä tahansa matkahuollon pakettipisteestä (ei pakettiautomaatista).

Maksu palautetaan, kun palautettavat tuotteet ovat saapuneet meille ja ovat sopimuksen mukaisessa kunnossa.

Shopping Cart
error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Vieritä ylös