, , , , ,

HeyDude – miesten Wally Free Arctic blue

69,00 

HeyDude kengät, kesän mukavimmat ja keveimmät kengät! Tämän mukavampia kenkiä on vaikea hakea. Saat ne vetämällä jalkaan, tilavaan lestiin mahtuu kaikki varpaat mukavasti, vaimennettu nahkainen sisäpohja on miellyttävän tuntuinen ja todella pehmeä ulkopohja vaimentaa iskut.

Tuotetunnus (SKU): S131 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

HeyDude kengät, kesän mukavimmat ja keveimmät kengät! Tämän mukavampia kenkiä on vaikea hakea. Saat ne vetämällä jalkaan, tilavaan lestiin mahtuu kaikki varpaat mukavasti, vaimennettu nahkainen sisäpohja on miellyttävän tuntuinen ja todella pehmeä ulkopohja vaimentaa iskut. Kaiken tämän lisäksi nämä näyttävät todella makeilta. Sopivat niin farkkujen ja shortsienkin kanssa. Todelliset yleiskengät rannalta kaupunkiin, töihin ja lomalle.

Wally Free mallissa on uusi hengittävä pohjarakenne. Ilma kiertää pohjassa olevien reikien kautta ja kengät tuntuvat raikkailta pitkänkin käytön jälkeen. Sisäsyrjällä olevat reiät tehostavat vielä ilman kiertoa kengissä. Sisäpohja on myös irroittava, muotoiltu ja pehmustettu. Nämä ovat ehkä mukavimmat Heydude kengät juurikin tuon kengän hengittävyyden ansiosta. Pohjassa olevien reikien ansiosta nämä eivät ole vedenpitävät. Kostea pinta ei haittaa, mutta jos kävelet syvään lätäkköön niin silloin vesi voi mennä pohjasta sisään.

-päällinen tekstiiliä

-irroitettava ja vaimennettu sisäpohja

-todella kevyt ja pehmeä ulkopohja

-ulkopohjan reikäinen rakenne mahdollistaa ilman kiertämisen kengissä ja kengät eivät hiosta lähellekään samalla tavalla kuin umpikenkä kesähelteillä

-sisäsyrjän reiät tehostavat ilman kiertoa kengissä

-viimeistelty ulkonäkö tekee näistä todella hienot

-venyvien nauhojen ansiosta helppo pukea

-ota oma kokosi.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

40, 41, 42, 43, 44, 45

Shopping Cart
error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Scroll to Top