, , ,

New Feet – leveä kärkinen nauhanilkkuri

239,00 

Tässä New Feet -mallissa on  leveä ja korkea varvastila. Nauhoilla voi säätää istuvuutta ja kengän sisäsivulla olevan vetoketjun avulla voit pukea kengät jatkossa.

Tuotetunnus (SKU): R4 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tässä New Feet -mallissa on  leveä ja korkea varvastila. Nauhoilla voi säätää istuvuutta ja kengän sisäsivulla olevan vetoketjun avulla voit pukea kengät jatkossa. Malli on päältä nupukkinahkaa ja sisävuorit on nukkaamatonta, kosteutta siirtävää ja kestävää Picos materiaalia, hieman huovan oloinen materiaali.

Vuori on antibakteerinen. Irrotettavat sisäpohjalliset on 6 mm paksua, kestävää ja kimmoisaa iskunvaimennusmateriaalia ja sen tilalle voi vaihtaa paksummatkin yksilölliset tukipohjalliset. Pohjat ja kantakapit on tehty tukeviksi. Kengän pohja on pitävää materiaalia, joten kylmemmällä säällä eivät kovetu ja ovat siten pitävät.  Malli sopii leveille jaloille, mutta pysyy oikein hyvin normaalissakin jalassa jos on esim. varvapaille leveyden tarvetta. Pituusmitta on normaali, joten voit valita oman kokosi.

Tämä NEW FEET on tanskalainen kenkämerkki. Kenkien suunnittelusta vastaa tiivis työryhmä mittajalkinesuutareita, jalkaterapeutteja sekä muotoilija. Kengät on suunniteltu jalkojen hyvinvointia varten.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

38, 39, 40, 41

Shopping Cart
error: Sisältö on tekijänoikeussuojattua!
Vieritä ylös